KEDVEZMÉNYEK A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN

DIAMONDFEMTO LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÁS
Egy egyedülálló, máshol hozzá nem férhető, a lézeres szemműtétekről szóló statisztikai gyűjtemény is az Öné lehet - 596.000 Ft helyett most csak 499.000 Ft-ért!
OPTILASIK LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÁS
A LASIK lézeres kezelések legmegbízhatóbb, kipróbált és jól bejáratott technológiája. Töltse le a kupont, a kedvezményes 249.000 Ft-os árért!
Diákkedvezmény
Töltsd le diákkedvezmény kuponunkat és megajándékozunk egy 10.000 Ft értékű kedvezmény kártyával a Trend Optika szaküzleteiben! Vásárold meg első dioptria nélküli napszemüveged ezzel a kedvezménnyel!
Lézeres látásjavítás vidékről érkezőknek.
Speciális ajánlatunk vidékieknek. 5000 forint utazás támogatás
Miért tud a Budai Szemészeti Központ kedvezményt adni a kezeléseire?

A Budai Szemészeti Központban hiszünk abban, hogy jót teszünk akkor, ha elérhetővé tesszük a lézeres látásjavítást minél több ember számára. Az éleslátás élményét és az életminőség javulást, amit a szemüveg eldobása jelent, szeretnénk minél szélesebb körben terjeszteni.

A PRK módszer a legrégebbi eljárás, amely bár kellemetlen gyógyulási folyamattal jár, nagyon megbízható és hosszú távon jó eredményt ér el. Mivel technológiai szükséglete lényegesen kevesebb, mint a lebenyes eljárásoké, ezért lehetőség van rá, hogy olcsóbban elérhetővé tegyük pácienseink számára.

Az OptiLASIK eljárás a lebenyes eljárások megbízható, kipróbált technikája, melyet klinikánkon több ezer sikeresen, komplikáció nélkül elvégzett kezelés bizonyít. Elsőként vágtunk bele a kezelés kuponos felületeken való értékesítésébe, mert hittünk abban, hogy az alacsonyabb ár olyan emberek előtt is megnyitja az éleslátás lehetőségét, akik számára a dupla, eredeti ár nem elérhető. Az OptiLASIK lézeres szemműtét során ugyanaz az excimer lézer végzi el a szaruhártya átformálását, mint a femto eljárás esetében, de a lebeny létrehozásához szükséges mikrosebészeti eszköz, a mikrokeratom költsége, karbantartása, szervizelése már nem olyan magas mint régen, ehhez mérten lehetőségünk van arra, hogy alacsonyabb áron kínáljuk a műtétet mint korábban.

A DiamondFEMTO kezelést a Magyarországon elérhető legmodernebb femtolézerrel végezzük. Ez a kétlézeres kezelés ma űrtechnológiának számít, amit a magasabb ár is jelez. Szerencsére pácienseink meglátták a különbséget a hagyományos femto és a DiamondFEMTO között, és egyre többen választják ezt a kezelési módot, amivel lehetőségünk nyílt, hogy időszakosan még több ember számára elérhetővé tegyük különböző ajándékokkal és kedvezményekkel.