Szemüvegek az Oscar gálán

2018. 03. 5.

Sok híresség szemüvegben vonult be a történelembe tegnap, a 90. Oscar Gálán.

Voltak akik minimális, alig látható optikai kerettel jelent meg, amelyek  feltétlenül szükségesek a súgógép vagy a kis kártyák megtekintéséhez.  Lupita Nyong’o és Meryl Streep elegáns szemüveget viselt, míg Daniel Kaluuya és Dave Chappelle a Ray-Bant.

LUPITA SZEMÜVEGE – az Oscar Gála sztárja

Lupita Nyong’o és Kumail Nanjaini adták át a legjobb látványtervezésért járó Oscar díjat vasárnap este. Lupita Nyongo nagy macskaszemű optikai keretei kihangsúlyozták a fekete-arany flitteres Versace ruháját, illetve ma éjjel felrobbantották a Twitter oldalát, amely kizárólag a szemüvegéről szólt.

A twitterezők megőrültek a szemüvegéért, percek alatt több ezer bejegyzés született Lupita Nyong’o szemüvege kapcsán. A színésznő nem szemüvegben lépett a vörös szőnyegre, csak a díj átadásakor vette fel, a twitterezők nagy boldogságára.

A legtöbb kommentben és bejegyzésben dicsérték a szemüvegét. A legtöbben azt mondták, hogy Lupita Nyong’o ezzel a szemüveggel tette teljessé a szettjét, és bebizonyította, hogy bármilyen elegáns eseményen, egy fantasztikus ruha tökéletes kiegészítője lehet egy jól megválasztott szemüveg.

 

SZEMÜVEGET A VÖRÖS SZŐNYEGRE!

Nem ő az egyetlen, aki az utóbbi pár évben szemüvegben jelent meg a vörös szőnyegen. Sokan divatos kiegészítőként, büszkén viselik a szemüveget.

Leginkább figyelemre méltóak voltak az Oscar Gálán:

  • Meryl Streep, aki Oliver Peoples x Alain Mikli féle vasmacska keretben jelent meg.
  • Laura Dern  Garrett Leight matt barna teknős stílusában (amiért Selena Gomez és Bella Hadid is rajonganak) figyelve a  fehér Calvin Klein ruhájával való összhangra
  • A legjobb színész győztes, Gary Oldman és a legjobb forgatókönyvíró győztese, Jordan Peele mindketten vastagabb kereteket vettek fel.
  • Dave Chappelle és Daniel Kaluuya a klasszikus Ray Ban Wayfarersben léptek fel a 60-as évek hangulatát sugallva  túlméretezett kereteikkel.

Az Oscars alatt a Twitter-világ megőrült a szemüvegekért kihangsúlyozva a figyelmet, a tartozék megnövekedett jelenlétére a díjkiosztón.

TEKINTSE MEG GALÉRIÁNKAT az elmúlt pár év vörös szőnyeges szemüveg debütálásokért facebook oldalunkon.

Egy magyar divatfotós véleménye szerint a szemüveget viselők megnehezítik a fotóriporterek munkáját, hiszen sokkal nehezebb előnyös képet készíteni róluk, hiszen a reflektorok fényében gyakran megcsillan vagy tükröződik a szemüveg.

Lehet, hogy a szemüvegek a szuperhírességeket élőbbé teszik?

Valószínűbb inkább, hogy a külső szépség és az Oscar elismerése ellenére senki sem tökéletes, amit egyre divatosabb felvállalni.

Sok sztár vallja azt, hogy inkább megműtteti a szemét, a lézeres látásjavítást választja a szemüveg viselése helyett.

 

Ha Ön is szeretne lézerszemű lenni – olvassa el, az 5 dolgot, amit még nem tudott a lézeres szemműtétekről

FORRÁSOK:

http://stylecaster.com/female-celebs-wearing-glasses-on-red-carpet/#ixzz58rym7ZWX