Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Bihari Ágnes lézerszemű

Bihari Ágnes

Vélemény:
"OptiLasik kezeléssel műtöttek lassan egy hete és amióta csak kinyitottam a szemem azóta is csak az az érzés van bennem, hogy ez egy csoda ami történik. "

Szalai Szilvia barátnőm, aki a Budai Szemészeti Központ munkatársa is egyben, ajánlotta, hogy jöjjek el és vágjak bele a szemműtétbe, mert ez ma már rutin eljárásnak számít annyira modern és szívből ajánlotta dr. Nagymihály Attila főorvos urat.

OptiLasik kezeléssel műtöttek lassan egy hete és amióta csak kinyitottam a szemem azóta is csak az az érzés van bennem, hogy ez egy csoda ami történik.

Rövidlátó voltam, -6-os dioptriával. Mondanom sem kell, hogy szemüveg nélkül szinte semmit nem láttam. Kontaktlencsét csak sportoláshoz és kutyázáshoz viseltem, de pár óra viselés után mindig belefájdult a szemem és a fejem is.

Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam, és nem tartottak vissza a rémsztorik sem. Borzasztóan izgultam a műtét előtt, de amikor vége volt  rájöttem, hogy totál felesleges volt. Teljesen megváltoztatta a mindennapjaimat, nincs többé kényelmetlen kontaktlencse és tv előtti szemüvegben való elalvás, sokkal jobban érzem magam.

Köszönöm minden munkatársnak a kedvességet, törődést, segítséget, és persze a doktor úrnak ezt a csodát, hogy visszaadta a látásom.

Mindenkinek bátran ajánlom aki megteheti és alkalmas, hogy vágjon bele mert tényleg mindent megér.

Köszönök mindent!