Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Lézeres szemműtét 3 nap alatt - Femto lézeres kezelés Lézeres szemműtétek

Az OptiLASIK 7D kezelésről bővebben

A kezelés, amelyben megbízhat

Ha a szemről beszélünk, a biztonság az első. A látás az egyik legfontosabb érzékszervünk. Ezért a LASIK műtét során az Ön szemének és látásának biztonsága a legfontosabb. Az OptiLASIK 7D és 7Dplus lézeres látásjavítást úgy alkották meg, hogy a biztonság legyen a legfontosabb. Ezért a legfejlettebb technikát a legmagasabb minőségi követelményekkel kombinálták, annak érdekében, hogy az Ön LASIK kezelése biztonságos és eredményes legyen.

Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés 1050 Hz ismétlési frekvencia  Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés  7D szemkövetés Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés 1 dioptria kezelése 1,3 mp

                                 

Az OptiLASIK 7D és 7Dplus lézeres látásjavítás alapja a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer, mely a világ legnagyobb teljesítményű szemészeti lézeres rendszere, mely kiválóan alkalmazható látáskorrekcióra és a szaruhártya terápiás kezelésére. A lézer 1050 Hz ismétlési frekvenciájával és egyedi 7D szemkövetésével páratlan sebességet, pontosságot és biztonságot nyújt a páciensek számára.

Alkalmas vagyok?

Z FEMTO 7D lézeres szemműtét
Fájdalommentes, ultramodern lézertechnológa

Ha távolra nem lát jól és dioptriája -12 és +4 között van, töltse ki az online alkalmassági tesztet!

Érdemes eljönnie a műtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra? Megadott adatai alapján személyre szabott választ kap 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen

Nincs túlbonyolítva

Az OptiLASIK 7D és 7Dplus lézeres látásjavítás megbízható sebészi kezelést és legújabb dioptria kezelési technikát kombinál a legjobb és legbiztonságosabb eredmény érdekében. Mindemellett a műtét az műtét, és mint minden orvosi beavatkozásnak, ennek is lehetnek komplikációi, mellékhatásai. Általában ezek a komplikációk ritkán alakulnak ki, jól kezelhetők és a kezelést követően megszűnnek. Az alkalmassági vizsgálatot végző szemész szakorvosunkkal megbeszélheti, hogy biztos az OptiLASIK 7D lézeres látásjavítás-e a legjobb megoldás az Ön számára.

Már bizonyított

Világszerte több mint 30 millió sikeres műtétet hajtottak már végre, ezzel lézeres látásjavítás a nyugati civilizáció egyik leggyakoribb műtéti kezelésének számít.

  • A LASIK műtétet már több mint 20 éve alkalmazzák.
  • A LASIK műtéten átesett páciensek 95,4%-a volt maximálisan elégedett az kialakult látásával, az
  • Amerikai Szürkehályog és Refraktív Műtéti Társaság által közreadott kutatási eredmények alapján.
  • A „LASIK: A pácienselégedettség globális szemszögből” kutatás legfontosabb eredményei:
  • 95,4%- a elégedett a LASIK műtéten átesetteknek az eredménnyel
  • Kb. 95%-a a pácienseknek ajánlaná a LASIK műtétet barátainak és ugyanennyi bármikor újra alávetné magát az eljárásnak
  • Az elégedettségi arány minden országban 87.2 és 100 között mozgott

Technológia

Az OptiLASIK 7D és 7Dplus  lézeres látásjavítás alapja a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer, mely világ legnagyobb teljesítményű szemészeti lézeres rendszere, ami kiválóan alkalmazható látáskorrekcióra és a szaruhártya terápiás kezelésére. A Schwind Sirius eszköz által mért több tízezer adatot használjuk fel az Ön OptiLASIK 7D és 7Dplus  kezeléshez.

A Schwind Amaris 1050RS 7D olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, amelyek rendkívül biztonságos dioptria kezelő lézerré teszik:

 

Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés 1050 Hz ismétlési frekvencia  Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés  7D szemkövetés Lézeres szemműtét, OptiLasik lézeres kezelés 1 dioptria kezelése 1,3 mp

                                 

Lézeres szemműtét árak

Nézze meg, hogy mennyibe kerül megszabadulnia szemüvegétől!