Töltse ki a
Lézerszem alkalmassági tesztet, hogy megtudja milyen kezelést ajánlunk Önnek!

Az OptiLASIK kezelésről bővebben

A kezelés, amelyben megbízhat

Ha a szemről beszélünk, a biztonság az első. A látás az egyik legfontosabb érzékszervünk. Ezért a LASIK műtét során az Ön szemének és látásának biztonsága a legfontosabb. Az OptiLASIK™ lézeres látásjavítást úgy alkották meg, hogy a biztonság legyen a legfontosabb. Ezért a legfejlettebb technikát a legmagasabb minőségi követelményekkel kombinálták, annak érdekében, hogy az Ön LASIK kezelése biztonságos és eredményes legyen.

Az OptiLASIK™ lézeres látásjavítás alapja az Allegretto Wave® Eye-Q Lézer, melyet az Alcon, a világ vezető szemészeti vállalata gyárt. Az Alcon ismeri a szemet, ezért biztos lehet abban, hogy az Allegretto Wave® Eye-Q Lézer olyan fejlett, hogy a megfelelő eredmény mellett a biztonságot is garantálja.

Bővebben >>
Nincs túlbonyolítva

Az OptiLASIK™ Lézeres látásjavítás a legújabb sebészi kezelést és technikát kombinálja a legjobb eredmény elérése és a biztonságos LASIK kezelés érdekében. Mégis a műtét az műtét, és mint minden orvosi beavatkozásnak, ennek is lehetnek komplikációi vagy mellékhatásai. Általában ezek a komplikációk ritkán alakulnak ki, és jól kezelhetők. Beszélje meg a szemorvosával, hogy biztos lehessen abban, hogy az OptiLASIK™ Lézeres látásjavítás a legjobb megoldás az Ön számára.

Már bizonyított

Világszerte több mint 30 millió sikeres műtétet hajtottak már végre, ezzel lézeres látásjavítás a nyugati civilizáció egyik leggyakoribb műtéti kezelésének számít.

  • A LASIK műtétet már több mint 20 éve alkalmazzák.
  • A LASIK műtéten átesett páciensek 95,4%-a volt maximálisan elégedett az kialakult látásával, az
  • Amerikai Szürkehályog és Refraktív Műtéti Társaság által közreadott kutatási eredmények alapján.
  • A „LASIK: A pácienselégedettség globális szemszögből” kutatás legfontosabb eredményei:
  • 95,4%- a elégedett a LASIK műtéten átesetteknek az eredménnyel
  • Kb. 95%-a a pácienseknek ajánlaná a LASIK műtétet barátainak és ugyanennyi bármikor újra alávetné magát az eljárásnak
  • Az elégedettségi arány minden országban 87.2 és 100 között mozgott
Bővebben >>
TECHNOLÓGIA

Az OptiLASIK™ lézeres látásjavítást az Allegretto Wave Eye-Q lézer innovatív technológiája és kiemelkedő teljesítménye segítségével jöhet létre. Az OptiLASIK elnevezés abból adódik, hogy az évtizedek óta alkalmazott LASIK kezelés ezzel a technológiával egyénre OPTIMALIZÁLVA, egyénre szabottan történik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a műtét előtt részletes kivizsgálás során végzett bemérések alapján a lézer szoftvere egyénre szabott számítások alapján a lézerkezelés pontosságát és megbízhatóságát emeli.

A WaveLight® Allegretto Wave® Lézert tervezése során olyan elveket követtek, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak:

  • nagyon rövid műtéti idő,
  • innovatív és megbízható szemkövetés,
  • könnyű kezelhetőség.
Bővebben >>

ÁRAK

Nézze meg, hogy mennyibe kerül megszabadulnia szemüvegétől.

ALKALMAS VAGYOK?

Töltse ki online alkalmassági tesztünket és kollégáink személyre szabott üzenetben írják meg Önnek, hogy a megadott adatok alapján érdemes-e eljönnie egy részletes alkalmassági vizsgálatra, vagy más megoldást ajánlunk.

Tudja meg, hogy alkalmas-e a lézeres látásjavításra és eldobhatja-e a szemüvegét!

Videóklinika
Orvosaink 1 percben válaszolnak szemészeti kérdésekre.
Melyik kezelést válasszam?
Egyértelmű összehasonlítás, hogy Önnek is érthető legyen
Páciensek történetei
Ők már lézerszeműek! Ismerje meg tapasztalataikat!
Nézzen szét klinikánkon
Járjon körbe még mielőtt ide jönne. Modern, letisztult környezet az Ön kényelméért!