A rendel√©s √©s a mŇĪt√©tek jelenleg halaszt√°s n√©lk√ľl zajlanak!

√Črdekli, hogy alkalmas lehet-e l√©zeres szemmŇĪt√©tre? T√∂ltse ki a tesztet!

√Črdekli, hogy alkalmas lehet-e l√©zeres szemmŇĪt√©tre? T√∂ltse ki a tesztet!

 

A legbiztons√°gosabb 7D szemk√∂vetŇĎ technol√≥gia

Látásjavítás SCHWIND AMARIS 1050RS lézerrel

 

Cs√ļcstechnol√≥gia a l√©zeres l√°t√°sjav√≠t√°sban

V√°lassza a legbiztons√°gosabb
Z FEMTO 7D

kezelést a legmodernebb lézerekkel

 

Biztons√°gos 7D szemk√∂vetŇĎ technol√≥gia

Látásjavítás SCHWIND AMARIS 1050RS lézerrel

Cs√ļcstechnol√≥gia a l√©zeres l√°t√°sjav√≠t√°sban

V√°lassza a legbiztons√°gosabb Z FEMTO 7D
kezelést a legmodernebb lézerekkel.

A német Schwind cég legfejlettebb dioptria javító lézere

SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer a vil√°g egyik legnagyobb teljes√≠tm√©nyŇĪ szem√©szeti l√©zeres rendszere, mely kiv√°l√≥an alkalmazhat√≥ l√°t√°skorrekci√≥ra √©s a szaruh√°rtya ter√°pi√°s kezel√©s√©re. A l√©tezŇĎ legfejlettebb l√©zeres szemmŇĪt√©t technol√≥gi√°k felhaszn√°l√°s√°val j√∂tt l√©tre ez a fantasztikus m√©rn√∂ki teljes√≠tm√©ny. Az excimer l√©zer m√°sodpercenk√©nt leadott 1050 l√©zer impulzussal √©s egyedi 7D szemk√∂vet√©ssel p√°ratlan sebess√©get, pontoss√°got √©s biztons√°got ny√ļjt a p√°ciensek sz√°m√°ra.A n√©met fejleszt√©s lehetŇĎv√© teszi, hogy az excimer l√©zer idŇĎben √©s t√©rben is k√∂vesse a szem mozg√°s√°t a kezel√©s sor√°n. A SCHWIND AMARIS 1050RS a HQ MinŇĎs√©gi-index alapj√°n maxim√°lis pontsz√°mot el√©rve, a vil√°g legjobbra √©rt√©kelt szem√©szeti l√©zer rendszere! Kijelent√©seinket tudom√°nyos cikkekre alapozzuk: HQ MinŇĎs√©gi-index forr√°sa

1050 Hz ismétlési frekvencia

7D szemkövetés

1 dioptria kezelése 1,3 mp

K√©rjen idŇĎpontot l√©zeres szemmŇĪt√©t kezel√©sre

K√©rjen idŇĎpontot a l√©zerszem kezel√©st megelŇĎzŇĎ alkalmass√°gi vizsg√°latra !

A vizsgálat fájdalommentes és kötelezettségmentes!

Döntse el személyes találkozó után, hogy melyik kezelést választja!

Leggyorsabb dioptria korrekció -1050 Hz

M√°sodpercenk√©nt leadott 1050 l√©zer impulzus √©s a dioptri√°nk√©nt 1,3 m√°sodperc* kezel√©si idŇĎ nagyobb p√°ciensbiztons√°got √©s k√©nyelmet tesz lehetŇĎv√©. A szaruh√°rtya kisz√°rad√°s√°nak kock√°zata is minim√°lisra cs√∂kken.

* Lasik, asztigmatuzmus n√©lk√ľl, 6mm optika z√≥na, 12mm RSA

Schwind Sirius

Precíz mérés a tökéletesen szemre szabott eredményért
Schwind Sirius hull√°mfront √©s topogr√°fi√°s m√©rŇĎeszk√∂z az excimer l√©zer kezel√©shez | L√©zeres szemmŇĪt√©t
 • A vil√°g egyik legkorszerŇĪbb, legprec√≠zebb hull√°mfront √©s topogr√°fi√°s m√©rŇĎeszk√∂ze
 • 37.000 m√©r√©si pont a szaruh√°rty√°n
 • Rendk√≠v√ľl pontos, 1 ¬Ķm k√©pfelbont√°s
 • Sz√©les, 12 millim√©ternyi pupilla ter√ľlet vizsg√°lata
 • Szaruh√°rtya vastags√°g m√©r√©s √©s szaruh√°rtya t√©rk√©p k√©sz√≠t√©s egy l√©p√©sben
 • M√©r√©si idŇĎ kevesebb, mint 1 m√°sodperc
 • A szem kism√©rt√©kŇĪ k√∂rk√∂r√∂s elmozdul√°s m√©r√©se a pontosabb l√©zerkezel√©shez
 • 3 dimenzi√≥s szaruh√°rtya k√©palkot√°s modern Scheimpflug kamer√°val
 • √Črint√©smentes m√©r√©s

37.000 mérési pont

1 ¬Ķm k√©pfelbont√°s

1 mp m√©r√©si idŇĎ

Személyre szabott kezelés
a tökéletes látásért!

37.000 mérési pont
Minden szem egy√©ni szaruh√°rtya felsz√≠nnel rendelkezik, ami olyan mint egy lank√°s hegys√©g. Akinek nagyon egyenetlen ez a felsz√≠n, annak a szeme nem optim√°lisan t√∂ri a f√©nyt! Ezeket az egy√©ni egyenetlens√©geket m√©rj√ľk meg mikrom√©ter pontoss√°ggal, t√∂bb mint 37.000 ponton a Schwind Sirius hull√°mfront √©s topogr√°fi√°s eszk√∂zzel. A megb√≠zhat√≥ Z FEMTO 7D technol√≥gi√°val kombin√°lva a SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer a m√©rt eredm√©nyek alapj√°n 1 dioptria kezel√©s√©t, a vil√°gon leggyorsabban, 1,3 m√°sodperc alatt v√©gzi el. A SCHWIND AMARIS 1050 idŇĎben √©s t√©rben is k√∂veti a szem mikro rezg√©seit, √≠gy m√°s excimer l√©zerekn√©l sokkal pontosabban t√ľnteti el a cilinder dioptri√°kat. A kezel√©s gyors √©s f√°jdalommentes l√°t√°skorrekci√≥t tesz lehetŇĎv√© az √ĖN szem√©re szabva, hogy minden k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt t√∂k√©letesen l√°sson.
Schwind Sirius szaruh√°rtyat√©rk√©p a 7Dplus hull√°mfron vez√©relt excimer l√©zer kezel√©shez | L√©zeres szemmŇĪt√©t

Miért a Schwind Amaris 1050RS excimer lézer?

 • A vil√°g legjobbra √©rt√©kelt dioptria kezelŇĎ excimer l√©zere
 • Maxim√°lis pontoss√°g √©s biztons√°g: 7D szemk√∂vet√©s
 • Leggyorsabb l√©zerkezel√©s: 1 dioptria 1,3 m√°sodperc
 • K√≠m√©letes kezel√©s: egyenletes l√©zer impulzus √©s hŇĎm√©rs√©klet eloszt√°s a kezel√©s sor√°n
 • Rendk√≠v√ľl egyenletes kezel√©s ut√°ni szaruh√°rtya fel√ľlet a t√∂k√©letes l√°t√°s√©lm√©ny√©rt

Lézerkezelések összehasonlítása

L√©zeres szemmŇĪt√©t t√≠pusok √∂sszehasonl√≠t√°sa

Dr. T√≥th Em√≠lia, szem√©sz szakorvosunk besz√©l a Budai Szem√©szeti K√∂zpontban el√©rhetŇĎ l√©zeres szemmŇĪt√©t t√≠pusokr√≥l √©s mind a n√©gy kezel√©s eset√©ben r√©szletesen elmagyar√°zza, hogy az elj√°r√°s sor√°n mi t√∂rt√©nik a p√°ciens szem√©vel. A Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D √©s PRK 7D l√©zeres kezel√©sek eset√©n is t√°j√©koztat√°st ny√ļjt elŇĎny√∂krŇĎl, h√°tr√°nyokr√≥l √©s a gy√≥gyul√°si idŇĎrŇĎl.

Milyen l√©zeres szemmŇĪt√©t t√≠pusok √©rhetŇĎk el a Budai Szem√©szeti K√∂zpontban?
2 l√©zeres lebenyes elj√°r√°sok 1 l√©zeres lebenyes elj√°r√°sok Lebeny n√©lk√ľli elj√°r√°sok
Z FEMTO 7D OptiLASIK 7D Zero-Touch 7D PRK 7D
Mi az elj√°r√°s l√©nyege? A szaruh√°rtya stroma √°llom√°ny√°ban a lebenyt a sv√°jci Ziemer c√©g l√©zere k√©sz√≠ti, a dioptria korrekci√≥t pedig a n√©met 7 dimenzi√≥s szemk√∂vetŇĎ rendszer rendelkezŇĎ SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer v√©gzi. A szaruh√°rtya stroma √°llom√°ny√°ban a lebeny a lebenyt egy mikrokeraton elnevez√©sŇĪ prec√≠zi√≥s eszk√∂zzel k√©sz√ľl, a dioptria korrekci√≥t pedig a n√©met 7 dimenzi√≥s szemk√∂vetŇĎ rendszer rendelkezŇĎ SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer v√©gzi. A szaruh√°rtya felsz√≠nes h√°mr√©tege ELT√ĀVOL√ćT√ĀSRA KER√úL a n√©met 7 dimenzi√≥s szemk√∂vetŇĎ rendszer rendelkezŇĎ SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer √°ltal. A dioptria korrekci√≥t is ez a l√©zer v√©gzi. A szaruh√°rtya legfelsŇĎ h√°mr√©tege egy speci√°lis mikroseb√©szeti eszk√∂zzel ker√ľl elt√°vol√≠t√°sra, a dioptria korrekci√≥t pedig a n√©met 7 dimenzi√≥s szemk√∂vetŇĎ rendszer rendelkezŇĎ SCHWIND AMARIS 1050RS excimer l√©zer v√©gzi.
Hány lézer dolgozik az eljárás közben? 1 femto lézer
1 excimer lézer
1 excimer lézer 1 excimer lézer 1 excimer lézer
Kellemetlens√©g, f√°jdalom, homokszem √©rz√©s a mŇĪt√©t ut√°n Nincs f√°jdalom, csak kellemetlens√©g lehet. 1-2 √≥ra Nincs f√°jdalom, csak enyhe homokszem √©rz√©s. 2-3 √≥ra Enyhe f√©ny√©rz√©kenys√©g, hosszabb gy√≥gyul√°s 3-4 nap Kellemetlen, f√©ny√©rz√©keny, f√°jdalmas gy√≥gyul√°s 7-9 nap
Munk√°b√≥l kiesŇĎ napok sz√°ma a mŇĪt√©t ut√°n 1 nap 1-2 nap 5-7 nap 7-10 nap
Napszem√ľveg sz√ľks√©ges 4 h√©t 4 h√©t 6 h√≥nap 6 h√≥nap
Steroid tartalm√ļ szemcsepp haszn√°lata 3 h√©t 3 h√©t 6 h√≥nap 6 h√≥nap
L√°t√°s√©less√©g kialakul√°sa mŇĪt√©t ut√°n Azonnali tiszta l√°t√°s √©lm√©ny Azonnali j√≥ l√°t√°s, l√°t√°s√©less√©g 1-2 nap L√°t√°s kitisztul√°sa: 2-4 h√©t A v√©gleges l√°t√°s√©less√©g: 6 h√≥nap L√°t√°s kitisztul√°sa: 2-4 h√©t A v√©gleges l√°t√°s√©less√©g: 6 h√≥nap
ElŇĎnye A kezel√©s √©s gy√≥gyul√°s is teljesen f√°jdalommentes √©s √©rint√©smentes. Azonnali √©lesl√°t√°s √©rhetŇĎ el, m√°snap m√°r dolgozhat! A sz√∂vŇĎdm√©nyek kock√°zata minim√°lis. A kezel√©s √©s gy√≥gyul√°s is teljesen f√°jdalommentes, megb√≠zhat√≥. 1-2 napon bel√ľl m√°r dolgozhat! Egy teljesen kipr√≥b√°lt √©s j√≥l bej√°ratott kezel√©s, t√∂bb ezer sikeresen elv√©gzett kezel√©s bizony√≠tja! A Zero-Touch 7D kezel√©s hossz√ļ t√°v√ļ eredm√©nye ugyanolyan mint a t√∂bbi kezel√©s√©. A Zero-Touch 7D √©rint√©smentes kezel√©s t√∂k√©letes megold√°st ny√ļjt ha nem szeretn√©, hogy a szem√©hez √©rjenek. A PRK kezel√©s hossz√ļ t√°v√ļ eredm√©nye ugyanolyan mint a t√∂bbi kezel√©s√©. A PRK t√∂k√©letes megold√°st ny√ļjt speci√°lis esetekben, p√©ld√°ul v√©kony szaruh√°rtya eset√©n.
H√°tr√°nya A klinik√°kon el√©rhetŇĎ l√©zerek k√∂z√∂tt nagy k√ľl√∂nbs√©gek vannak, amelyek a p√°ciensek sz√°m√°ra nehezen azonos√≠that√≥ak. Figyelmesen v√°lasszon klinik√°t, hiszen sok m√ļlik a l√©zeren! A kezel√©s ut√°ni elsŇĎ p√°r h√©tben szemsz√°razs√°g jelentkezhet, mŇĪk√∂nny haszn√°lata javasolt. A kezel√©s ut√°ni gy√≥gyul√°si folyamat n√©h√°ny napig f√°jdalmas, kellemetlen. A munk√°b√≥l kies√©s kb 5-7 nap. A l√°t√°s√©less√©g be√°ll√°sa kb. 2-4 h√©t. A kezel√©s ut√°ni gy√≥gyul√°si folyamat f√°jdalmas, kellemetlen. A munk√°b√≥l kies√©s kb 7-10 nap. A l√°t√°s√©less√©g be√°ll√°sa kb. 2-4 h√©t.
Mely kezelések tartoznak ide Magyarországon? Z FEMTO 7D, Sasszem FEMTO, Intralasik, Zypotix, FEMTO HD, Visumax, Visumax HD, Sasszem FEMTO Smart OptiLASIK Touch-Free, Sasszem NO-Touch PRK, Epi-LASIK, Sasszem PRK
Mi√©rt jobb a Z FEMTO 7D, mint a hagyom√°nyos kezel√©sek? Mi√©rt jobb az OptiLASIK, mint a PRK? Hogyan mŇĪk√∂dik az √©rint√©smentes kezel√©s? Mi a k√ľl√∂nbs√©g a felsz√≠ni kezel√©sek k√∂z√∂tt?

Hogyan mŇĪk√∂dik a 7D szemk√∂vet√©s?

1D-2D

A szem f√ľggŇĎleges √©s v√≠zszintes mozg√°sa

 

3D-4D

A szem f√ľggŇĎleges √©s v√≠zszintes forg√°sa

 

5D

A szem kism√©rt√©kŇĪ k√∂rk√∂r√∂s elmozdul√°sa

 

6D

A szem tengely ment√©n t√∂rt√©nŇĎ t√∂rt√©nŇĎ mozg√°s. Pl.: a szem visszah√ļz√≥d√°sa a szemg√∂d√∂rbe

Csak a 7D szemkövetéssel ellátott lézer tudja lekövetni ezt a fajta szemmozgást.

7D

A l√©zer algoritmusa a szem 6 dimenzi√≥ban t√∂rt√©nŇĎ mozg√°s√°b√≥l kisz√°molja, hogy a szem milyen poz√≠ci√≥ban lesz a k√∂vetkezŇĎ l√©zernyal√°b be√©rkez√©sekor √©s ezzel a sz√°m√≠t√°ssal helyezi el az √∂sszes l√©zer impulzust

Csak a 7D szemkövetéssel ellátott lézer tudja lekövetni ezt a fajta szemmozgást.

√Črdekli a technol√≥gia?

Ha √©rdekli, hogy n√©z ki a SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer l√©zer n√©zze meg a n√©met Schwind c√©g vide√≥j√°t, mely 360¬į-ban j√°rja k√∂r√ľl a l√©zert!

Kinek aj√°nljuk?

Tökéletességre törekszem
Nem kötök kompromisszumot
Cs√ļcstechnol√≥gi√°ban b√≠zom
Fontos nekem a kényelem

L√©zeres szemmŇĪt√©t l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre

Mi√©rt d√∂ntsek a l√©zeres szemmŇĪt√©t mellett?

Alkalmas vagyok a mŇĪt√©tre?

Melyik kezelést válasszam?

A mŇĪt√©t napja

√Člet a mŇĪt√©t ut√°n,
grancia

Az √Ėn v√©lem√©nye - referenci√°k

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D l√©zeres szemmŇĪt√©t megszabad√≠tja t√°voli szem√ľveg√©tŇĎl azonnal, f√°jdalom √©s √©rint√©smentesen.

Ha t√°volra nem l√°t j√≥l, dioptri√°ja -12 √©s +6 k√∂z√∂tt van, akkor t√∂ltse ki az online alkalmass√°gi tesztet! Tudja meg, hogy √©rdemes-e elj√∂nnie a l√©zerszem alkalmass√°gi vizsg√°latra (Vizsg√°lati helyek: Budapest, Debrecen)! Szem√©lyre szabott v√°laszt kap a megadott adatai alapj√°n 24 √≥r√°n bel√ľl.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!

Friss híreink

Lézeres látásjavító eljárások összehasonlítása
Egy√©rtelmŇĪ adatok √©s inform√°ci√≥k, hogy √Ėnnek is √©rthetŇĎ legyen!
5 √©v √ļjrakezel√©si garancia
A mŇĪt√©ti eredm√©nyre orvosi garanci√°t adunk! Mik a felt√©telei?
Alkalmassági vizsgálatról
Minden arr√≥l, hogy mire sz√°m√≠tson az elsŇĎ tal√°lkoz√°skor √©s hogyan k√©sz√ľlj√∂n a vizsg√°latra.
Csapatunk, szemész orvosaink
Ismerje meg a Budai Szemészeti Központban dolgozókat!