Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Lézeres szemműtét - PRK - Femto - Zero-Touch - OptiLasik Gyakran ismételt kérdések a lézeres szemműtétekről

Miért előnyösebb az OptiLASIK 7D a PRK 7D kezelésnél?

Mik a legfontosabb különbségek a kezelések között?

  • Eljárásbeli különbség:  az OptiLASIK 7D kezelés lebenyes, a PRK 7D kezelés lebeny nélküli eljárás.
  • Az OptiLASIK 7D kezelés nem jár fájdalommal. A PRK 7D kezelés utáni gyógyulási idő kb 7 nap, amely kellemetlenséggel jár, a páciensek egy része fájdalmasnak érezheti.
  • Az OptiLASIK 7D kezelés gyorsabb gyógyulást garantál. Jó látásélmény kialakulásához szükséges gyógyulási idő 2-3 nap, a PRK 7D esetében ez minimum 1 hét, de akár 2 hét is lehet.
  • Az OptiLASIK 7D eljárás a gyorsabb gyógyulás miatt sokkal kedveltebb, kevesebb az újrakezelések száma.

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Látásjavítás életkor szerint

Szemünk korának és állapotának megfelelően eltérő látásjavító megoldás javasolt. Kiváló látásélmény, tapasztalt sebészek, világszínvonalú műszerek, modern műtők.

Tovább olvasok

Tévhitek az OptiLASIK 7D kezeléssel kapcsolatban

„A lebenyt egy késsel készíti az orvos, ezért nagyon veszélyes.”

Ez logikátlan megközelítése egy teljesen biztonságos eljárásnak. A lebenyt egy teljesen automatizált mikrokeratomnak nevezett mikrosebészeti eszköz készíti. Az eszköz nagyon precíz, mikrométer pontosságú lebenyt alakít ki. Az orvos az eszköz pontos beállításáért felel, ahogy a többi lézeres beavatkozás esetén is.

„Az OptiLASIK kezelés veszélyes.”

A LASIK kezelés az egyik leggyakrabban végzett lézeres látásjavító beavatkozás világszerte. Több millió LASIK kezelés sikeressége bizonyítja, hogy ez a kezelés nem kockázatosabb mint a többi lézeres látásjavító eljárás. A kétlézeres kezelések, mint a látásjavító központunkban is elérhető kétlézeres Z FEMTO 7D már technológiai újítást jelentenek az OptiLASIK 7D kezeléshez képest. A technológia fejlődés számos előnyt hoz magával, mint ahogy például a legújabb autómodellek is többet tudnak évről évre. De ez nem azt jelenti, hogy az OptiLASIK 7D kezelés veszélyes lenne.

„Az OptiLASIK kezelés esetén rossz a szaruhártya gyógyulása”

A szaruhártya sebgyógyulása egy alapvetően lassú, nagyon sok összetevőből álló folyamat, mely minden lézeres látásjavító eljárás esetében végbe kell, hogy menjen. A teljes sebgyógyulás és a szöveti regeneráció minden műtét típus esetén fél évet vesz igénybe. Ebből azonban a páciens nem érez semmit, hisz a jó látásélmény a műtét utáni napokban/hetekben kialakul. Az egyes műtét típusok között a végleges látásélesség tekintetében nincs különbség.

Alkalmas vagyok?

CLEAR és Z FEMTO 7D lézeres szemműtét
Fájdalommentes, ultramodern lézertechnológia

Ha távolra nem lát jól és dioptriája -12,00 és +4,00 között van, töltse ki az online alkalmassági tesztet!

Érdemes eljönnie a műtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra? Megadott adatai alapján személyre szabott választ kap 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen