Szemészetünkön a maszk használata továbbra is kötelező!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Budai Szemészeti Központ | Benedeczki Sándor
Benedeczki Sándor
Diplomás Optometrista, Látszerész
Rövid bemutatkozás:
Általános iskolai tanulmányaimat Pakson, gimnáziumi tanulmányaimat Dunaföldváron folytattam. Látszerész végzettségemet 2011-ben szereztem, azóta volt szerencsén több kisebb, nagyobb optikai cégnél munkát vállalni. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának végzett diákja vagyok. Örömömre szolgál, hogy ismereteimet a Budai Szemészeti Központ orvosainak és optometristáinak a segítségével gyarapíthatom.

Mivel foglalkozik Benedeczki Sándor?

A Budai Szemészeti Központban optometristaként lehetőségem van aktívan részt venni számos összetett szemészeti vizsgálatban, amelyeknek egy részét egyedül végzem. Minden esetben felmérem az adott páciens egyedi igényeit a lehető legjobb végeredmény elérésének érdekében. Fontos feladatom továbbá az intézetünkben dolgozó számos kiváló orvos munkájának segítése, mely számomra különösen nagy kihívás és öröm.

Mit tart a munkájában a legfontosabbnak?
A munkám során kiemelten fontos számomra a kedvesség, pácienseink részletes, teljes körű tájékoztatása a beavatkozások, vizsgálatok fázisaival kapcsolatosan, munkámat igyekszem mindig a lehető legnagyobb alapossággal végezni. Optometrista lévén fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így nagy segítség számomra, hogy kérdéseimmel a  Budai Szemészeti Központ magasan képzett szakorvosaihoz bármikor bizalommal fordulhatok.