Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

LÉZERES SZEMMŰTÉT KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐKNEK

LEGYEN ÖN IS LÉZERSZEMŰ 3 NAP ALATT!

  • Szabaduljon meg szemüvegétől akár 3 nap alatt Z FEMTO 7D vagy Z FEMTO 7Dplus kezeléssel a Budai Szemészeti Központban!
  • 3 nap az első vizsgálattól a hazarepülésig
  • A kezelés másnapján már haza is utazhat, biztonságos és kockázatmentes a repülés is
  • A kezelés fájdalommentes, látása aznap már tiszta!
Miért érdemes Budapesten, a Budai Szemészet lézeres szemműtétét választani?
  • Európa egyik legmodernebb svájci femtolézer készüléke és a legbiztonságosabb német 7D excimer lézer a dioptria korrekcióhoz
  • A Budai Szemészeti Központban 4 féle lézeres kezelés van, így egy látásjavitó intézmény meglátogatásával több választási lehetősége van.
  • Nemzetközileg elismert szakorvosok: Ne csak látásjavitó központ válasszon, hanem orvost is! Ismerje meg a Budai Szemészeti Központ csapatát!

Ideális menetrend külföldről érkezőknek

1. Budapestre érkezés előtt:

Kérjük, hogy még az utazás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és személyre szabottan az Ön utazásának időpontjához alkalmazkodva egyeztetünk elővizsgálati, műtéti és kontroll időpontokat.

Amennyiben szeretné kideríteni, hogy érdemes-e Budapestre jönnie egy teljeskörű alkalmassági vizsgálatra, az alábbiakat teheti:

  • Töltse ki online alkalmassági tesztünket
  • Amennyiben van 1 évnél nem régebbi szemészeti lelete, küldje el e-mailben számunkra
2. Lézerszem alkalmassági vizsgálat
Az alkalmassági vizsgálat kötelezettségmentes a Budai Szemészeti Központban. Kb. másfél-2 órát kell a rendelőnkben töltenie és közvetlenül a vizsgálat után, pupillatágítás miatt nem fog tudni vezetni, látása pár óráig homályos lehet, ezért kérjük, hogy hozzon magával kísérőt, vagy válassza a tömegközlekedést, esetleg taxi szolgálatot.
3. Lézeres látásjavító szemműtét: Z FEMTO 7D lézeres kezelés

Az alkalmassági vizsgálat után akár másnap el tudjuk végezni a Z FEMTO 7D kezelést, amely után már nem lesz többé szüksége szemüvegre. A legmodernebb svájci technológiának köszönhetően a látása már aznap kristálytiszta lesz.

A műtét 100%-ban fájdalommentes és eredményére garanciát vállalunk.

4. Kontrollvizsgálatok:

A Z FEMTO 7D kezelés egyedülállóságának köszönhetően, amennyiben szakorvosunk mindent rendben talál ÖN már a műtétet követő nap hazautazhat.

A szövődmények, gyulladás és egyéb probléma felmerülésének kockázata olyan alacsony, hogy az esetek 99,9%-ában nincs szükség további konzultációra.

Amennyiben Ön még a műtét után 1 héttel Magyarországon tartózkodik, szívesen látjuk egy ellenőrző kontrollvizsgálaton. 1 éven belül bármikor Budapesten tartózkodik, a kontrollvizsgálatok az Ön számára ingyenesek.

5. Hazautazás

A Z FEMTO 7D kezelés után 1 nappal már biztonságosan utazhat akár repülőgépen is. A kontrollvizsgálat alkalmával szakorvosunk részletesen tájékoztatja arról, hogy mit szabad és mit nem a kezelés után. Kérjük, hogy ezeket az előírásokat minden körülmény között tartsa be!

JELENTKEZEM A LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÁSRA KÜLFÖLDRŐL

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D lézeres szemműtét megszabadítja távoli szemüvegétől azonnal, fájdalom és érintésmentesen.

Ha távolra nem lát jól, dioptriája -12 és +4 között van, akkor töltse ki az online alkalmassági tesztet! Tudja meg, hogy érdemes-e eljönnie a lézerszem alkalmassági vizsgálatra (Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen)! Személyre szabott választ kap a megadott adatai alapján 24 órán belül.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!