Szemészetünkön a maszk használata továbbra is kötelező!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

MEGÉRI! Számoljon utána!

Ha Ön kontaktlencsét visel – akkor van tapasztalata abban, hogy havonta – három havonta rendszeres kiadást jelent a kontaktlencse használata. Maga a kontaktlencse megvásárlásán kívül a tisztító folyadék, a tároló folyadék is költséget jelent. Emellett a rendszeres szakorvosi ellenőrzés is kiadást jelent a szemüvegesek számára.

Aki szemüveget visel annak lassabban térül meg a Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D vagy PRK 7D műtét ára, hiszen szemüveget nem kell olyan gyakran cserélni – nem jelent rendszeres kiadást. De a divat gyors változásával, a statisztikák szerint, egyre gyakrabban váltanak az emberek szemüveget. Ezen kívül annak, aki rendszeresen sportol külön megterhelő költséget jelenthet a sportszemüveg vásárlása, vagy akár gyakrabban sérülhet a normál szemüveg.

A napfényre érzékenyek gyakran választanak dioptriás napszemüveget, vagy sötétedő lencsét, ami újabb kiadást jelent.

Összegyűjtöttük Önnek, hogy átlagosan mennyit költ lencsére és hogyan térül meg a lézeres szemműtét ára. A számolgatás végén azt is vegye figyelembe, hogy egészségpénztári kártyával is rendezheti a kezelés árát, így akár 20% személyi jövedelemadó visszatérítést is igénybe vehet. A lézeres szemműtétet részletre is fizetheti, így nem jelent egy összegben nagy terhet a családi kasszának a beavatkozás, egy év alatt részletekben gazdálkodhatja ki a látásjavítás árát.

KONTAKTLENCSÉT HORD? SZABADULJON MEG ÁLLANDÓ KIADÁSAITÓL!

A kontaktlencse ki- és behelyezése mikrosérüléseket okozhat a szaruhártyán . Ezek elősegíthetik a baktériumok és gombák megtelepedését, és SZARUHÁRTYA-FEKÉLYT okozhatnak, ami nagyon súlyos szembetegség. A szemfekély sürgősségi ellátást igényel, ha 24-48 órán belül nem kezelik, a szem kilyukad!

Ha kontaktlecsét visel, Önre is vonatkoznak ezek a veszélyek! Lézeres látásjavítással viszont egy életre megszabadulhat a kellemetlenségektől és a kockázatoktól egyaránt - és ráadásul még ANYAGILAG IS JÓL JÁR!

Kontaktlencse helyett lézeres szemműtét
1
Mennyit költ átlagosan kontaktlencsére?
  • Átlagos használattal az átlagos havi kiadás 6.500 forint kontaktlencsére, illetve folyadékra.
  • Aki kontaktlencsét hord, általában szemüveget is vásárol. A szemüvegét általában 3 évente lecseréli. Egy átlagos szemüveg ára kb. 50.000 Ft.
  • Sokan költenek dioptriával ellátott napszemüvegre a kontaktlencse mellett. Ennek átlagos ára 50.000 Ft, amelyeket statisztikák szerint szintén 3 évente váltanak.
  • És ne felejtsük el az évenkénti javasolt szemvizsgálatot (25.000 Ft )

A fentieket összegezve az átlagos havi kiadása: 11.000 forint / hó.

2
Mióta hord kontaktlencsét? Mennyit költött eddig?
  • Ha 1 éve: már 124.800 forintot költött.
  • Ha 5 éve: már 624.000 forintot költött.
  • Ha 10 éve: már 1.248.000 forintot költött.

Mennyit fog költeni a következő években? Ezt kiszámolta már?

Mennyit spórolhat a kontaktlencse használó lézeres szemműtéttel?
3
A Budai Szemészeti Központ lézeres látásjavítási technikáival megszabadulhat az állandó költségektől.

Mit ajánlunk? Választási lehetőséget:

  • Válassza az OptiLASIK 7D műtétünket 480.000 forintért! Vegye fel a hitelt kezdőrészlettel vagy anélkül, így egy nagy összeg helyett több hónapra elosztva törlesztheti a szemműtét árát. Hitelkonstrukció részletei itt.
  • Válassza a Z FEMTO 7D műtétünket 630.000 forintért! Vegye fel a hitelt kezdőrészlettel vagy anélkül, így egy nagy összeg helyett több hónapra elosztva törlesztheti a szemműtét árát. Hitelkonstrukció részletei itt.

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, töltse ki alkalmassági tesztünket még ma!

4
MINÉL TOVÁBB HORD KONTAKTLENCSÉT, ANNÁL ELÉGEDETLENEBB VELE!

A kontaktlencsével határozottan elégedettek száma a kezdeti 63%-ról 54%-ra csökkent a harmadik év végére egy amerikai kutatás eredményei szerint.

A LASIK kezeléssel való elégedettség viszont tartósan magas maradt.

A korábban kontaktlencsét használók 88 százaléka volt határozottan elégedett a LASIK kezeléssel a harmadik év végén, amely nem jelentett eltérést az első és a második év értékeitől.

Melyik kezelést válasszam?
Egyértelmű összehasonlítás, hogy Önnek is érthető legyen
Aktuális kedvezményeink
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Legyen Ön is lézerszemű 3 nap alatt
Vizsgálat az első napon, műtét a másodikon, kontroll a harmadikon
Online alkalmassági teszt
Válaszoljon pár kérdésre és mi személyre szabott választ küldünk!