Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Bódi Guszti - Bódi Margó szemlencseműtét - szürkehályog műtét vélemény

Bódi Guszti és Bódi Margó

Vélemény:
Bódi Guszti és Bódi Margó a látásjavító műtét után végre újra láthatja a közönséget szemüveg nélkül!

A mulatós zenét kedvelők közül egész biztos sokak kedvence Bódi Guszti, hiszen Bódi Guszti és a Fekete szemek fergeteges hangulatot tud varázsolni percek alatt, legyen szó otthoni zenehallgatásról vagy épp koncertről.  Azt is sokan tudták, hogy Guszti látásával már jó ideje komoly gondok voltak, hiszen folyton sötétített szemüveget hordott. Ez azért volt, mert a kialakuló szürkehályog évek óta megnehezítette életét. Nagyjából 15 éve vette észre először, hogy látása romlani kezdett, ami az utóbbi időbe annyira problémássá vált, hogy olvasni szemüveg nélkül már abszolút nem tudott, és az autóvezetés is csak szemüveggel ment. Nagyon zavarta még, hogy a fellépések alkalmával nem látta tisztán a közönséget a színpadról. Nem is volt így számára kérdéses, hogy most jött el az idő rászánni magát a műlencse műtétre.

Őszintén bevallja, hogy a Budai Szemészeti Központba, ahova felesége, Bódi Margó kísérte el, a látásjavító műtét napján rettentő idegesen érkezett. Margó és Guszti egymás után estek át a műtéten, de bátor férfiként természetesen először Guszti feküdt az asztalra. Ő a szeme anatómiai adottságai miatt egyfókuszú műlencsét kapott, így tudta, hogy az olvasószemüvege a műtét után is megmarad, távolra viszont tökéletesen fog látni. Margó a trifokális műlencsét választotta, így neki semmilyen szemüvegre nincs szüksége a műtét óta.

A műtét napján Guszti akkor kezdett igazán izgulni, mikor a beavatkozás előtti cseppentést követően látása még gyengébb lett. A műtőbe belépve gyorsan megtudott azonban nyugodni, hála az orvos határozott, ám kedves kisugárzásának. Az operáció alatt Dr. Nagymihály Attila folyamatosan beszélgetett vele, és tájékoztatta, hogy éppen mi fog következni. Nagy meglepetés volt Gusztinak, hogy milyen gyorsan kész lettek a műlencse műtéttel. Nagyon boldog volt, hogy túl van rajta, és utólag természetesen nem is értette, miért kellett félni ennyire a beavatkozástól.

Guszti külön pozitív élményként emeli ki azt, hogy amikor kisétált a műtőből, ő tudta azt a lift gombot megnyomni, amit előtte még egészen közelről sem látott, az öltözőben a tükörben pedig látta az ősz szálakat a szakállában. Az előírásoknak megfelelően folyamatosan csepegtette a szemét az operációt követő egy hónapban annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Azt mondja, hogy azonnal érezte, sokkal élesebben lát, mint korábban, a gyógyulási idő letelte után viszont 100%-osnak érzi a szemeit. Felemelő számára, hogy újra láthatja felesége, Margó és gyermekei arcát is ennyi idő után szemüveg nélkül. Azért is boldog, hogy rászánta magát a műtétre, és hálás, amiért újra láthatja a színpadról azt, hogy a közönsége mennyire élvezi a koncerteket, és mennyire szeretik őket. Mindenkinek bátran ajánlja, éljen a műlencse műtét lehetőségével, hiszen egy jobb és boldogabb életet kaphat az ember akkor, ha újra élesen látja maga körül a világot! Viccesen azt is megjegyezte Guszti, hogy innentől kezdve esély sincs arra, hogy egy- egy szerződés aláírása során átvágják őt az apró betűs résszel, hiszen tökéletesen el tudja már olvasni azt is.

Bódi Guszti élménybeszámolóját nézze meg videónkban.

Bódi Guszti és Margó Szebeni István ajánlására kereste fel szemészetünket, az Ő beszámolóját is megtekintheti weboldalunkon.