GARANCIA

Mi garantálja a kezelés sikerességét?
 • 10 év tapasztalat
 • több, mint 6.000 lézerszem
 • több, mint 26.000 eltűntetett dioptria

Lézeres szemműtét garanciával! A kezelés tervezett eredményére orvosi garanciát adunk! Mit jelent ez?

 • Tervezhetőség:
  • A lézeres látásjavítás során, az előzetes orvosi vizsgálatot követően nagy biztonsággal megjósolható a tervezett kezelés eredménye. Ez alapján a kezelőorvos elmondja, hogy milyen reális cél érhető el a kezelést követően.
 • 100%
  • A műtétek legnagyobb részében ezt a tervezett eredményt azonnal sikerül elérni.
  • Előfordulhat azonban, hogy ezt a dioptriát mégsem érjük el. Ennek leggyakoribb oka az, hogy a szaruhártya műtét utáni sebgyógyulása egyéni különbséget mutathat, amely befolyásolhatja a végleges eredményt. Emiatt azonban elég, ha mi aggódunk, Önnek nem kell! Az ilyen ritka (Az esetek kevesebb, mint 1 %-a) esetben vállaljuk azt, hogy ingyenesen elvégezzük a korrekciós beavatkozást, hogy a kívánt eredményt elérhessük!
 • A lézeres szemműtét garancia abban az esetben érvényes, hogyha Ön minden előírást betart! Fontos, hogy az előírásoknak megfelelően használja a szemcseppeket és mindenben hallgasson szakorvosára!

lézeres szemműtét elégedettség, lézeres szemműtét garancia

Változhat-e a látása a lézeres látásjavítás után?

Időskori látásromlás

40-45  éves kor felett a szem rugalmassága változik és elindul az öregszeműségnek nevezett romlási folyamat. Az időskori látásromlás  miatt a páciensnek közelre, azaz olvasásához kell szemüveget viselnie. Ez a látásromlás a lézeres látásjavítástól függetlenül alakul ki, tehát nem vonatkozik rá a lézeres szemműtét garancia, és előbb-utóbb mindenki utolér.

 

 

Változó dioptria

A lézeres szemműtét elvégzésének egyik alapfetétele, hogy legalább 1 éve ne változzon a dioptriája. Ez azért nagyon fontos, mert amennyiben még romlásban van a  látása, a lézeres látásjavítás után is romolni fog. Tehát pl. ha -5-ös dioptriát visel és 1 év alatt -6-os-ra változna a szeme, akkor amennyiben megoperáljuk, a 0-s szeme 1 év alatt -1-re fog romlani.

Ezért nagyon fontos, hogy pácienseink megvárják, amíg beáll a látásélességük.

Többször előfordult már, hogy nagyobb dioptriával rendelkező páciens vállalta ennek ellenére a műtétet, hiszen olyan életminőségi javulási jelentett számára a szemműtét, hogy vállalta, hogy még romlani fog a szeme a műtét után. Hiszen nem mindegy, hogy -11-ről romlik fél dioptiát a látása, vagy 0-ról. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy újra elvégezzük a szemműtétet, viszont ebben az esetben sem él a lézeres szemműtét garancia.

 

Hosszú távú romlás

A lézeres szemműtét során a szaruhártya alakját formáljuk át, amely egy maradandó változtatás, vagyis egy életre szól. Amennyiben egy nagyon lassú folyamat eredményeként, többnyire környezeti tényezők hatására, a lézeres látásjavítás után több év alatt romlik a látása, lehetőség van arra, hogy újra a Budai Szemészeti Központ  lézeres látásjavító eljárását válassza. Viszont ez előre nem megjósolható és nem a kezelésre adott válaszreakcióról van szó, ezért nem vonatkozik rá a garancia.

 

FONTOS FELTÉTEL:

A garancia abban az esetben érvényes, hogyha Ön minden előírást betart! Fontos, hogy az előírásoknak megfelelően használja a szemcseppeket és mindenben hallgasson szakorvosára, különben a garancia érvényét veszti.

 

Bízza a Budai Szemészeti Központ szakembereire a látását!