Szemészetünkön a maszk használata továbbra is kötelező!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Dr. Török Mátyás szemész, lézeres szemműtét
Dr. Török Mátyás
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
2015-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem harmadévétől kezdve klinikai munka miatt már jelen voltam a Semmelweis Egyetem Mária utcai Szemészeti Klinikáján, majd az ötöd és hatod évben ügyeleti asszisztensként is dolgoztam ott. Rezidensi és szakorvosi képzésemet a Péterfy Kórház szemészeti osztályán és a Mária utcai Szemészeti Klinikán töltöttem, ahol lehetőségem nyílt a szürkehályog műtét elsajátítására és széleskörű klinikai tapasztalat megszerzésére. Szakmai tudásomat konferenciákon és továbbképzéseken igyekszem tovább gyarapítani. Szakvizsgámat 2020-ban szereztem. Lézeres szemműtéten 2021 októberben estem át.

Miért választotta a szemészeti pályát?

Házi- és gyermekorvos édesapám révén már gyermekkoromban szívtam magamba az orvosi szakma légkörét. Szemészeti érdeklődésemet egy tizenéves koromban látott, Schulek Vilmosról szóló dokumentumfilm keltette fel először. Ez a kezdeti lelkesedés az egyetem alatt végig fent maradt, és azóta is töretlen. 

Mindig is szerettem, ha jó csapat, családias légkör és szakmaiság vesz körül. A Budai Szemészeti Központ nem csak az orvosok szakmaiságban jár az ország szemészetének élén, de a műszerpark tekintetében is. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a része lehetek! A csapat iránti bizalmamat az is példázza, hogy 2021 októberében én magam is átestem Zero-Touch 7D lézeres látásjavító kezelésen.

Dr. Török Mátyás már lézerszemű, Zero-Touch 7D lézeres szemműtétjéről videónkban mesél.

Dr. Török Mátyás szemész lézeres szemműtét vélemény videó link

Milyen tünetekkel, panaszokkal forduljon Dr. Török Mátyáshoz?

Bármilyen szemészeti kérdéssel, illetve panasszal fordulhat hozzám bizalommal.