Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

lézeres szemműtét vélemény

Dr. Török Mátyás

SZEMÉSZ SZAKORVOS, SEBÉSZ
Rövid bemutatkozás:

2015-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem harmadévétől kezdve klinikai munka miatt már jelen voltam a Semmelweis Egyetem Mária utcai Szemészeti Klinikáján, majd az ötöd és hatod évben ügyeleti asszisztensként is dolgoztam ott. Rezidensi és szakorvosi képzésemet a Péterfy Kórház szemészeti osztályán és a Mária utcai Szemészeti Klinikán töltöttem, ahol lehetőségem nyílt a szürkehályog műtét elsajátítására és széleskörű klinikai tapasztalat megszerzésére. Szakmai tudásomat konferenciákon és továbbképzéseken igyekszem tovább gyarapítani. Szakvizsgámat 2020-ban szereztem.

Miért választotta a szemészeti pályát?

Házi- és gyermekorvos édesapám révén már gyermekkoromban szívtam magamba az orvosi szakma légkörét. Szemészeti érdeklődésemet egy tizenéves koromban látott, Schulek Vilmosról szóló dokumentumfilm keltette fel először. Ez a kezdeti lelkesedés az egyetem alatt végig fent maradt, és azóta is töretlen. 

Mindig is szerettem, ha jó csapat, családias légkör és szakmaiság vesz körül. A Budai Szemészeti Központ nem csak az orvosok szakmaiságban jár az ország szemészetének élén, de a műszerpark tekintetében is. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a része lehetek!

 

Milyen tünetekkel, panaszokkal forduljon Dr. Török Mátyáshoz?

Bármilyen szemészeti kérdéssel, illetve panasszal fordulhat hozzám bizalommal.

Látásjavító központunkban lézeres szemműtéteket, lencseműtétek után is lézeres látáskorrekciót végzek, így kezelő és műtő orvosukként is találkozhatnak velem a páciensek.

Dr. Török Mátyás szemész szakorvos maga is lézeres szemműtéten esett át, erről videóban is mesél: