A 10 legfontosabb dolog amit tudnia kell a lézeres szemműtétekről és a Z FEMTO 7D eljárásról

2018. 03. 29.
Mi a különbség az eljárások között? Miben más? Milyen adatok bizonyítják a hatékonyságát?
hogy válasszak lézeres szemműtét klinikát?

1

A lézeres látásjavítás elsősorban a távoli dioptria megszüntetésére szolgál. Sok feltételnek meg kell felelni ahhoz, hogy garantáltan jó eredményt lehessen elérni Z FEMTO 7D lézeres látásjavítással.

Amennyiben szeretné tudni, hogy Ön alkalmas-e a valamelyik kezelésünkre, töltse ki 3 perc alatt online alkalmassági tesztünket!

 

 

2

 

A lézeres látásjavító kezelések között igen jelentős különbségek vannak. A Budai Szemészeti Központban minden műtéti típusnál a biztonságos 7D szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézerrel végzik a dioptria korrekciót. A SCHWIND AMARIS 1050RS 7D egy olyan német excimer lézer, ami térben és időben is tökéletesen követi a szem mozgását. A Z FEMTO 7D kezelésünknél a Ziemer svájci cég ultraprecíz és alacsony energiával, kíméletesen dolgozó LDV Z8 femtoszekundum lézerét használjuk. Londoni, zürichi, amszterdami , japán, szingapúri és mexikói klinikák után a világszínvonalú Ziemer FEMTO LDV Z8 és a Schwind Amaris 1050 7D excimer lézer páros végre Magyarországon is elérhető.

Azt tanácsoljuk azonban, hogy mielőtt látásjavító központot választ, ne csak a kezelések és gépek közötti különbségeket tanulmányozza, hanem vegye figyelembe a kezelő orvosának személyét, a szemészet megbízhatóságát is.

Összegyűjtöttük, hogy mi az 5 legfontosabb szempont mielőtt látásjavító központot választ:

 

 

3

 

A Budai Szemészeti Központban leggyakrabban végzett szemműtét a Z FEMTO 7D lézeres eljárás. Fontos tudni, hogy a lebenyes eljárások között is vannak különbségek: FemtoLasik, IntraLasik, Zyoptix, Femto HD Lasik, Visumax – ezek bár mind kétlézeres femtokezelések, közöttük igen nagy különbségek vannak.

Miért jobb a Z FEMTO 7D, mint a többi hagyományos femtolézer?

Ziemer FEMTO LDV Z8 és Dr. Nagymihály Attila | lézeres szemműtét

 

4

 

A Z FEMTO 7D lézeres látásjavítás az egyik legjobb kezelés az országban! Miért? A legfontosabb jellemzői:

 

  • 2 lézeres technológia: a lebenyt a svájci Ziemer cég Ziemer FEMTO LDV Z8 lézere készíti, a dioptria korrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi.
  • A kezelés 100%-ban fájdalommentes
  • A műtét maga mindössze pár másodpercig tart: 1 dioptria kezelése 1,3 másodperc
  • Másnap már dolgozhat,hiszen aznap élesen lát
  • Alacsony energiájú, svájci gyártmányú femtolézern nem okoz felesleges szövetkárosodást, rendkívül kíméletes a szemhez
  • A 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS az egyetlen excimer lézer, ami térben és időben is tökéletesen követi a szem mozgását

 

 

5

 

A Z FEMTO 7D lézerkezelés után bizonyítottan sokkal alacsonyabb a kockázata a DLK (Diffúz Lamelláris Keratitisz) gyulladásnak egy új kutatás szerint, mint a hagyományos femtolézer esetében!

  • A Ziemer Femto LDV (Z FEMTO 7D) esetében 8,17% az előfordulási arány
  • Az INTRALASE FS 60 (hagyományos femto, pl. a Sasszem Klinikán használják) esetében 37,5% az előfordulási arány

 

 

6

 

Hasonlítsa össze a Z FEMTO 7D-t Magyarország egyik új lézerével a Visumax-szal!

A Z FEMTO 7D lézer esetében sokkal keveseb az indukált sejthalál és a hegesedést jelző fibronektin előfordulása, mint a Visumax kezelés után!

Ez alapján a Budai Szemészeti Központban használt femtolézer sokkal kisebb kockázatot rejt magában, mint a Visumax kezelés!

 

 

7

 

Z FEMTO 7D kezelés után a páciensek 100%-a magabiztosan tudott autót vezetni 4 órával a műtét után egy kutatás során!

A Z FEMTO 7D szemműtét után a regenerálódás fantasztikusan gyors!

30 perccel a műtét után a páciensek 100%-a magabiztosan írt SMS-t!

4 órával a műtét után a páciensek 100%-a magabiztosan tudott autót vezetni!

 

Milyen kutatás adatai bizonyítják a fentieket?

vezetés | lézeres szemműtét
8

 

Válasszon olyan látásjavító központot, ahol több féle kezelés elérhető.

A Budai Szemészeti Központban 4 féle lézeres eljárás közül választhat: Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D kezeléseket is végzünk.

 

Így nem kell előre eldöntenie, hogy mely kezelés a legmegfelelőbb Önnek, hanem az szemészeti eredmény ismeretében, orvosával közösen tudják kiválasztani, hogy mely lézeres kezelés az, ami a leginkább megfelel az elvárásainak és mely kezelés az amely a legideálisabb szemészeti adatait ismerve.

 

Olvasson bővebben a lézeres látásjavítási eljárások közötti különbségekről:

 

 

9

 

A legfontosabb mérőeszköz a már lézerszemű páciensek véleménye.

 

Figyeljen arra, hogy mit mondanak a már megműtött ismerősei, illetve milye vélemények érhetőek el az lézeres látásjavító központról.

A Budai Szemészeti Központ büszke arra, hogy a lézerszemű páciensek vállalják véleményüket és sokan akár videóban is elmesélik, hogy milyen élmény volt a lézeres látásjavítás.

 

 

10

 

A Budai Szemészeti Központban folyamatosan kedvezményekkel várjuk!

 

Nézze meg aktuális kedvezményeinket, melyeket lézeres szemműtéte fizetésekor használhat fel!