A rendelés és a műtétek jelenleg halasztás nélkül zajlanak!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Budai Szemészeti Központ | Dr. Lendvai Zsanett
Dr. Lendvai Zsanett
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
2007-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, majd még abban az évben központi gyakornok lettem a Semmelweis Egyetemen, ahol a Szemészeti Klinikán kezdtem el dolgozni. 2012-ben szemész szakorvosi képesítést szereztem. Már a rezidensképzés ideje alatt is a szem elülső szegmentumával foglalkoztam legfőképp, a szaruhártya csoportban tevékenykedtem, az amnionhártya preparálások lelkes résztvevője, majd aztán évekig megszervezője voltam, illetve a szaruhártya átültetésre váró betegek behívása, műtétük megszervezése is az én feladatom volt. Részt vettem száraz szemű betegekkel kapcsolatos tanulmányban is. Emellett 2011 óta tagja vagyok a Szemhéj Csoportnak.

Miért választotta a szemészeti pályát?
Már egyetemi hallgatóként is arra készültem, hogy szemorvos leszek, hiszen, sokrétű, innovatív szakma a miénk. Sokat köszönhetek a Semmelweis Szemészeti Klinikán dolgozó kollégáimnak, akik csak megerősítettek abban, hogy tényleg a legszebb hivatást választottam.

Milyen tünetekkel, panaszokkal forduljon hozzám?
2019 áprilisban költöztem Budapestre, májustól a Budai Szemészeti Központ orvosaként találkozhatnak velem. Legjobb tudásom szerint, szívesen segítek bármilyen szemészeti panasszal vagy kérdéssel kapcsolatban.

  • Kereshet Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D lézeres szemműtét előtti állapot felmérés, valamint műtét utáni kontroll témában
  • Szürkehályog problémával
  • Szemszárazsággal kapcsolatos panaszokkal
  • Szemfelszíni betegségek és elváltozások műtéti korrekciójával (árpa, hibás szemhéjállás korrekciója)
  • Általános szemészeti kérdésekkel