Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Alkalmas vagyok? arrow
Ziemer Femto LDV Z8 lézer - Clear - lézeres látásjavítás - ReLEx SMILE - SIKK Smartsight - KLEx - cut desk Ziemer Femto LDV Z8 lézer - Clear - lézeres látásjavítás - ReLEx SMILE - SIKK Smartsight - KLEx - cut c mobile

CLEAR – Új FEMTO műtét lebeny nélkül

Bevezető áron 50% kedvezménnyel:
240.000 Ft/szem 2024. szept. 26-ig

Lézeres szemműtét -Műlencse beültetés - ICL beültetés Szemészeti vizsgálat - lézeres szemműtét - látásjavító műtét Debrecenben

Látásjavítás felsőfokon

18 év felett minden korosztály számára kínálunk tartós látásjavító megoldást

Lézeres szemműtét kedvezmény Lézeres szemműtét - Látásjavítás - Biztonságos szemkövetés

Lézeres látásjavítás kedvezmények

200.000 Ft értékű Z Femto 7D lézeres szemműtét utalvány ajándék napszemüveggel!

5 év garancia a Budai Szemészeti Központban 5 év garancia a Budai Szemészeti Központban

Lézeres szemműtét 5 év garanciával

Minden lézeres szemműtét eredményére 5 év garanciát vállalunk!

Lézeres szemműtét és műlencse műtét vélemények Lézeres szemműtét és műlencse műtét vélemények

Vélemények látásjavításról

,,Csak azt bánom, hogy nem sokkal korábban szántam rá magam a kezelésre. Számomra a  lézeres szemműtét teljesen fájdalommentes volt!”

ICL beültetés Staar Evo ICL lencse - látásjavítás - műlencse műtét - szemen belüli kontaktlencse - Implantable Collamer Lens elhelyezkedés - mobil

Látásjavítás ICL beültetéssel

Új alternatíva azoknak, akik nem alkalmasak lézeres szemműtétre!

Lézeres szemműtét - látásjavító műtét - látásjavítás lézerrel CLEAR

Svájci precizitású Ziemer FEMTO LDV Z8 lézerrel végzett egylézeres kezelés, mely egyesíti a hagyományos felszíni (PRK) és a lebenyes kezelések (FEMTO, LASIK) előnyeit, hiszen nem készül lebeny, a regeneráció gyors és a csepegtetési idő rövid.

CLEAR - A lebeny nélkül FEMTO kezelés

A CLEAR egy minimálisan invazív lézeres szemműtét, ami rendkívül alacsony lézerenergiát használ a látás javításához szükséges szövet eltávolításához. Mivel a kezelés kíméletes és nincs lebenyképzés, így a szaruhártya szöveti stabilitása megmarad a műtét után.

Lézeres szemműtét - látásjavító műtét - látásjavítás lézerrel Z Femto 7D

Világszínvonalú lézerek, kíméletes kezelés, gyors gyógyulás. A Magyarországon elérhető egyik legmodernebb, 2 lézeres technológia, ahol a lebenyt a svájci Ziemer cég Ziemer FEMTO LDV Z8 lézere készíti, a dioptriakorrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszerrel rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi.

Z FEMTO 7Dplus személyreszabott kezelés

Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat. A felszín egyéni fénytörési hibáit 37.000 ponton méri és javítja a Z FEMTO 7Dplus kezelés, hogy a lézeres szemműtét utáni látásélmény tökéletes legyen.

Lézeres szemműtét - látásjavító műtét - látásjavítás lézerrel OptiLASIK 7D

A LASIK lézeres kezelések megbízható, kipróbált és jól bejáratott technológiája, ahol a lebenyt egy mikrokeraton elevezésű precíziós eszközzel készül, a dioptriakorrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszerrel rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi.

OptiLASIK 7Dplus személyreszabott kezelés

Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat. A felszín egyéni fénytörési hibáit 37.000 ponton méri és javítja a OptiLASIK 7Dplus kezelés, hogy a lézeres szemműtét utáni látásélmény tökéletes legyen.

Lézeres szemműtét - látásjavító műtét - látásjavítás lézerrel Zero-Touch 7D

Érintés nélküli (no-touch) modern felszíni kezelés (trans-epithelialis kezelés), ahol nem készül lebeny, mivel a szaruhártya legfelső hámrétegét is a német 7 dimenziós szemkövető rendszerrel rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer távolítja el és a dioptriakorrekciót is ez a lézer végzi.

Zero-Touch 7Dplus személyreszabott kezelés

Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat. A felszín egyéni fénytörési hibáit 37.000 ponton méri és javítja a Zero-Touch 7Dplus kezelés, hogy a lézeres szemműtét utáni látásélmény tökéletes legyen.

Lézeres szemműtét - látásjavító műtét - látásjavítás lézerrel PRK 7D

A PRK felszíni kezelés, a lézerkezelések alapja, origója, ahol nem készül lebeny, mivel a szaruhártya legfelső hámrétege egy speciális mikrosebészeti eszközzel kerül eltávolításra, a dioptriakorrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszerrel rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi.

PRK 7Dplus személyreszabott kezelés

Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat. A felszín egyéni fénytörési hibáit 37.000 ponton méri és javítja a PRK 7Dplus kezelés, hogy a lézeres szemműtét utáni látásélmény tökéletes legyen.

Világszínvonalú német dioptriajavító lézer

Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer

SCHWIND AMARIS 1050RS a világ egyik legnagyobb teljesítményű szemészeti lézeres rendszere, mely kiválóan alkalmazható látáskorrekcióra és a szaruhártya terápiás kezelésére. A lézer másodpercenként leadott 1050 lézer impulzussal és egyedi 7D szemkövetéssel páratlan sebességet, pontosságot és biztonságot nyújt a páciensek számára. A precíz német mérnöki munka eredményét megtestesítő lézer időben és térben is követi a szem mozgását a kezelés során. A SCHWIND AMARIS 1050RS a HQ Minőségi-index alapján maximális pontszámot elérve, a világ legjobbra értékelt szemészeti lézer rendszere!

Kijelentéseinket tudományos cikkekre alapozzuk: HQ Minőségi-index forrása

Nem tudja, hogy melyik kezelést válassza?

Mi segítünk választani az ön igényeit figyelembe véve!

Tökéletes látás kíméletesen

Lebenykészítés ZIEMER FEMTO LDV Z8 csúcstechnológiával

Magyarországon kizárólag a Budai Szemészeti Központban érhető el a svájci Ziemer cég Z8 Femto LDV lézere, amely

  • rendkívül magas ismétlési gyakorisággal bocsátja ki az alacsony energiájú lézersugarakat;
  • egymást átfedő, rendkívüli pontossággal elhelyezett gáz buborékokat létrehozva készíti el a lebenyt és
  • az összes ma működő femto lézerrendszernél alacsonyabb energiával működik.

A Ziemer LDV Z8 nem csak kíméletes a szemhez, de a Z FEMTO 7D kezelés során úgy hozza létre a peremes lebenyt, hogy figyelembe veszi a páciens szaruhártyájának egyedi tulajdonságait.

A Ziemer FEMTO lézer a CLEAR kezelés során lebenyképzés és további lézer használata nélkül, kíméletesen távolítja el a fénytörési hibát okozó felesleges szövetet.

Magyarországon szeretne lézeres szemműtétet?

Szabaduljon meg szemüvegétől 3 nap alatt a Budai Szemészeti Központban! Kedvezményes szálláslehetőség partnerünknél!

Alkalmas vagyok?

CLEAR és Z FEMTO 7D lézeres szemműtét
Fájdalommentes, ultramodern lézertechnológia

Ha távolra nem lát jól és dioptriája -12,00 és +4,00 között van, töltse ki az online alkalmassági tesztet!

Érdemes eljönnie a műtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra? Megadott adatai alapján személyre szabott választ kap 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen

Látásjavító szemlencse műtétek

Tartós megoldás műlencsével

Magas dioptriával (+4, 00 és -12, 00 felett) és/vagy bizonyos életkor felett nem lehet alkalmas lézeres szemműtétre, ebben az esetben is érdemes azonban alkalmassági vizsgálatra jönnie.
Ha még nincs 45 éves, és szeretne megszabadulni a szemüvegétől, de túl magas a dioptriája a lézeres látásjavításhoz, akkor ICL szemen belüli kontaktlencse jelenthet megoldást.
Ha már elmúlt 45-50 éves , akkor a műlencse beültetés modern és biztonságos beavatkozás, mellyel visszaszerezheti az éleslátás élményét. A műlencse beültetéssel megszabadulhat meglevő szürkehályogtól is.
Olvasson véleményeket szemlencse műtéten átesett páciensektől.

Trifokális műlencsék

A trifokális műlencsék kétszemes éleslátást biztosítanak távoli, közép (pl. monitor) és közeli távolságra is. A trifokális műlencsék kényelmes megoldást jelentek, ha a mindennapi tevékenységek során függetlenedne a szemüveg használattól. A trifokális műlencse sajátosságai miatt ez a típusú lencse nem minden páciens számára javasolt, az ideális jelölt olyan 45-50 év feletti személy, akinek közelre és távolra is bizonytalan a látása, szemüveget vagy kontaktlencsét hord és nem szeret bajlódni ezekkel a segédeszközökkel. A trifokális műlencsét távollátás esetén már 45 éves kortól, rövidlátás esetén csak 50 éves kortól javasoljuk.

Nyújtott fókuszú műlencsék

A nyújtott fókuszú monofokális és EDOF lencsék a mélységélesség javításával érik el, hogy ne csak távoli tárgyak, hanem középtávolságban levők és élesek legyenek. Ez a lencse nem ígér teljes szemüvegmentességet, 20-40 centis olvasó távolságban olvasószemüvegre lesz szükség, de jelentősebb nagyobb függetlenséget biztosít a szemüvegtől, mint az egyfókuszú lencsék. A nyújtott fókuszú lencsére az ideális jelölt olyan 45-50 év feletti személy, akinek közelre és távolra is bizonytalan a látása, szemüveget vagy kontaktlencsét hord és nem szeret bajlódni ezekkel a segédeszközökkel. Távollátás esetén már 45 éves kortól, rövidlátás esetén csak 50 éves kortól javasoljuk.

Nyújtott fókuszú műlencse

Monofokális műlencsék

Akiknél a nyújtott fókuszú és a trifokális prémium műlencse nem megfelelő megoldás valamilyen szemészeti állapot vagy munkavégzésből fakadó látáspreferencia miatt, nekik ajánljuk az egyfókuszú műlencséket. Ezek a műlencsék tökéletes látást biztosítanak egy adott fókusztávolságra, a többi távolságban azonban kis dioptriás szemüvegre lesz szükség a látásjavító beavatkozás után is.

Műlencse műtét, szemlencse műtét,szürkehályog | Monofokális műlencse

ICL műlencsék

Az ICL lencsék megoldást kínálnak azok számára is, akik nem alkalmasak lézeres szemműtétre túl magas dioptria érték vagy vékony szaruhártya miatt, de látásjavító szemlencse műtéthez még fiatalok. Az általunk használt STAAR cég EVO ICL lencséi kimagasló minőséget képviselnek, speciális kontaktlencsék, melyet nem a szem felszínére, hanem a szem belsőbb rétegébe, pontosabban az írisz és a szemlencse közé helyezünk be.

ICL, látásjavítás, vékony szaruhártya, szemen belüli kontaktlencse, Implantable Collamer Lens elhelyezkedés

Ismerje meg csúcstechnológiás műtőnket!

Kényelem és biztonság minden műtét alatt

A szemlencse műtéteket világszínvonalú technológiával felszerelt steril műtőben végezzük. Távvezérlésű légtechnikai rendszer gondoskodik az előírt légnyomásról, páratartalomról és hőmérsékletről a páciensek biztonsága érdekében. A sebész számára ergonómikusan berendezett műtő lehetővé teszi, hogy a sebész számára minden tökéletesen kézre essen. Az egyedi igények szerint szabadon állítható sebészeti asztal és széles spektrumban rögzíthető fejtámla a páciens kényelméről gondoskodik.

Nem tudja, hogy melyik látásjavító megoldást válassza?

Kérjen visszahívást weboldalunkon és szakértő kollégánk telefonon fogja keresni, hogy átbeszéljék egyéni látáspreferenciáit.

Alkalmas vagyok látásjavító szemlencse műtétre?

Ha elmúlt 45-50 éves, közelre és távolra is bizonytalan a látása, szemüveget vagy kontaktlencsét hord és nem szeret bajlódni ezekkel a segédeszközökkel, akkor töltse ki 3 perces online alkalmassági tesztünket. Ha szürkehályogot diagnosztizáltak Önnél vagy magas dioptria miatt nem volt alkalmas lézeres szemműtétre, akkor is érdemes megadnia szemészeti adatait.

Tudja meg, hogy érdemes-e eljönnie látásjavító szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra! Személyre szabott választ kap megadott adatai alapján 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen

Milyen lépések előzik a látásjavító szemműtétet?

Ismerje meg a látásjavító szemlencse műtét folyamatát lépésről lépésre az alkalmassági vizsgálattól a teljes gyógyulásig.

Tökéletes látás egy életen át!

A betegség, tünetek leírása önmagában nem alkalmas diagnózis felállítására, nem helyettesítheti a szakorvossal történő konzultációt. Ha bármilyen betegség gyanúja felmerül, kérjük egyeztessen kezelőorvosával!

0-18

18 éves korig a szem folyamatos változásban van. Lézeres szemműtétre éppen ezért 18 éves korig nincs lehetőség. Ebben az életkorban nagyon fontos, hogy megfelelő szemüveget viseljen a gyermek! Rövidlátó gyermekek esetében a szem romlásának lassítására miópia kontroll eszközöket használunk.

Érdekel
18-45

A lézeres látásjavító eljárásokkal (CLEAR, Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D, és PRK 7D) rövidlátás (-12,00 dioptriáig), asztigmia (cilinder), bizonyos esetekben távollátás (+4,00 dioptriáig) kezelhető. Magasabb dioptria esetén ICL szemen belüli kontaktlencse lehet megoldás.

Érdekel
45-60

Amennyiben szeretne megszabadulni szemüvegétől több tényezőt kell figyelembe venni. Ha nem zavarja az olvasószemüveg, a lézeres látásjavítás megoldást jelenthet Ön számára. A korral járó szemromlásra látásjavító szemlencse műtétet vagy olvasószemüveg kezelést javaslunk.

Érdekel
60+

60 éves kor felett is van lehetőség a szemüveg teljes elhagyására! Nyújtott fókuszú és trifokális műlencsék beültetésével részben vagy teljes egészében függetlenedhet a szemüveg használatától és a szürkehályog kialakulását is megelőzi.

Érdekel
Független

Kortól függetlenül, ha szemészeti panasza van, szemüveget, kontaktlencsét szeretne felíratni, általános szemészeti kivizsgálást szeretne, vagy diagnosztizált szembetegség gondozásában van szüksége segítségre, kérjen időpontot szemészeti vizsgálatra központ telefonszámunkon.

Érdekel
Kapcsolat

Budai Szemészeti Központ

info@budaiszemeszet.hu

1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 14

+36 1 240-6334

Kapcsolat

Budai Szemészeti Központ

info@budaiszemeszet.hu

Debrecen, Párizsi udvar, Péterfia utca
13-19/A, 103.

+36 1 240-6334

Friss híreink
Látásvizsgálat - szemvizsgálat - lézeres szemműtét - szembetegség

Látásvizsgálat vagy szemvizsgálat, mi a különbség?

Tovább
retinoblastoma - szem daganat - retina - daganat - retina betegség - szembetegség

Súlyos látásromlást okozó gyermekszemészeti betegségek szűrése

Tovább
Lehet-e katona vagy rendőr, akinek lézeres szemműtétje volt?

Lehet-e katona, rendőr, akinek rossz a szeme vagy lézeres szemműtétje volt?

Tovább
A Budai Szemészeti Központ Betegbarát Szolgáltató lett 2023-ban

2023-ban Betegbarát Szolgáltató lettünk!

Tovább